Gezellige vrijwilligersavond 2017

Traditie getrouw werden ook dit jaar de vrijwilligers bedankt voor hun inzet met een gezellig samenzijn en buffet. Ruim tachtig aanwezigen werden er geteld. Hier werd ook door de voorzitter nadrukkelijk op gewezen, daar er een jaar of vijf terug ongeveer dertig mensen bij deze avond aanwezig waren, is de conclusie dat het streven naar meer verdeling van de taken gelukt is. Met de promotiedag, 3 marathon wedstrijden, (KNSB-cup Oldebroek en ’t Harde en Free-wheel cup ’t Harde) finale Stouwdamcompetitie, Berghtec-toernooi, 24-KiKa, diverse jeugdactiviteiten op en rond de baan, is er ook dit jaar veel werk verzet. 

Achter de schermen is er natuurlijk nog veel meer gedaan. Voorzitter Eduard Vinke verzette tientallen uren werk om de realisatie van het nieuwe sportcomplex in Oldebroek voor mekaar te krijgen. We hopen dat we daar volgend jaar over kunnen napraten. Nu is het nog altijd afwachten voor de belangstellenden en keihard werken voor de commissie.  Eén persoon werd deze avond al wel een bloemetje uitgedeeld; Gerrit Evink (2e rechts) van Evink Engineering heeft alle tekeningen verzorgd die hetgeen bedacht is vorm geven. Hij en zijn bedrijf hartelijk dank. 

Elke aanwezige van deze avond wordt natuurlijk bedankt voor hun inzet door middel van het buffet. Dit jaar verzorgde Slagerij Van Guilick uit Wezep een Italiaanse maaltijd. Maar het is de laatste jaren een goed gebruik om de “Vrijwilliger van het jaar” uit te roepen. Dit jaar is deze titel naar Martijn Boerman (midden achter) gegaan. Met name het opstellen van de Berghtec competitie startlijsten, het verwerken van de uitslagen tot klassementen en de trouwe aanwezigheid zodra er een beroep op hem gedaan wordt, werden als motivatie voor deze titel opgesomd. Martijn eet smakelijk bij de Haas in Elburg!! 

Over titels gesproken: De Master 40+ kampioenen Harry Kamstra (NK-Marathon) (2e links) en Hans van de Wetering (ONK Bartlehiem 60km) (3e links) kregen ook dit jaar een huldiging in de kantine. Er is natuurlijk heel veel strijd geleverd door beide heren met een peloton vol ervaren strijders. Toch gaan we er met ons allen maar vast van uit dat we deze heren ook volgend jaar weer mogen huldigen. Traditie moet je nu eenmaal in ere houden. Begin maar vast met trainen mannen!!

Helaas zijn er ook mensen die besloten hebben hun vaste taken neer te leggen. Hoewel we dit jammer vinden is er ook begrip voor en vooral heel veel waardering voor alles wat er aan werk verzet is de laatste jaren. Bertus Stoel (gehurkt rechts) legt de algehele leiding tijdens het Berghtec toernooi neer. Andere sportieve uitdagingen zijn op zijn pad gekomen. Een bloemetje was hier op zijn plaats. Hartelijk dank. 

Gertine Westerink (gehurkt links) legt haar bestuursfunctie neer. Na een jaar van overdragen aan Marita Beijeman zal de ingeslagen weg voortgezet worden. Haar belofte nog altijd beschikbaar te zijn als vrijwilligster voor de club is een geruststelling. Eéntje waar ze ongetwijfeld aan gehouden zal worden. Maar een bos bloemen ontving ze voor haar inzet als Bestuurslid Algemene zaken. Dank! 

Dan was er nog mooi nieuws te melden door en dankzij Regina Wieringa (links), alle kleding sponsoren hebben wederom voor 3 jaar hun steun uitgesproken. Dit betekend dat er de komende jaren weer clubkleding is in dezelfde kleuren als waar we ondertussen zo aan gewend zijn geraakt. Bedankt Regina, het is jouw ook wel toevertrouwd!! 

Als laatste werd Joke van Tongeren (rechts) verrast met een bosje bloemen. Joke doet al jaren de was van de kantine. Een taak waarvan bijna niemand weet heeft maar die ze toch al jarenlang uitvoert. De glimlach van Joke verraadde wel dat ze dit erg kon waarderen. Insgelijks Joke!! 

Zo is er weer een jaargang van een skeelerseizoen voorbij gevlogen. Een ieder kan terugzien op een leuk, gezellig en sportief seizoen. Met ons allen zien we nu al uit naar het volgende seizoen. Achter de schermen wordt hier alweer hard aan gewerkt. En wie weet…….. werkt de gemeente Oldebroek wel mee aan een heel druk seizoen in 2018

Iedereen heel heel hartelijk dank voor alle inzet die de skeelerclub van u ontvangen heeft, en die de club maakt tot wat zij is.