Open Dag

Veel kinderen skaten of skeeleren op de straat, doen spelletjes op skeelers of maken met hun ouders een skeelertochtje. Wist je dat skeeleren (of inline-skaten) ook een sport is? Een sport waar je op kunt zitten en elke week naar training kunt?

In Oldebroek vind je zo’n vereniging: skeelerclub Oldebroek. De kinderen en volwassenen die op deze vereniging zitten trainen elke week 1 of 2 keer. Zij trainen niet op de straat of de weg, maar op een skeelerbaan of skeelerpiste. Wil jij eens meedoen aan zo’n training en skeeleren op een baan? Kijk in de agenda voor de juiste datum.

Open Dag 2024

Doe mee met de skeelerclinics en ontdek de skeelersport! Je kan je ter plekke inschrijven.

Zaterdag 6 april

Inschrijven: 10:00 – 10:30 uur

Einde: 13:00 uur

Hoe ziet zo’n open dag eruit ?

Vanaf 10.00 uur ben je welkom op de skeelerbaan en om 13.00 uur is het ongeveer afgelopen. Als je mee wil doen aan de clinics, meld je dan van te voren aan of schrijf je ter plaatse in tussen 10.00 uur en 10.15 uur in. De clinics beginnen om 10.30 uur en duren tot 12.30 uur. Na de clinics staat er wat lekkers klaar voor alle kinderen.

  • Skeelerclinics
  • Gratis ranja voor jou en koffie en thee voor je ouders
  • Informatiestand skeelerclub
  • Verloting met mooie prijzen van de plaatselijke ondernemers
  • Een springkussen
  • Lekkere frites en snacks
Wat heb je nodig?

Skeelers, helm, kniebeschermers, elleboogbeschermers, polsbeschermers. Heb je deze zelf niet, dan kun je deze tijdens de Open Dag clinics bij ons lenen.

Vervolg?

Mocht je na deze open training skeeleren als sport willen proberen, dan kun je je aanmelden voor twee gratis proeflessen of direct lid worden van onze club.

Kom jij ook?

Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Geïnteresseerd in onze verhuur of clinic mogelijkheden? Lees dan hier verder.