Trainingen volwassenen

Skeelerclub Oldebroek kent een leuke grote trainingsgroep met deelnemers in de leeftijd van 18 tot 70+ jaar die op de woensdagavonden trainen. Vanaf 19.30 uur wordt er getraind, waarbij ruimte is voor beginners tot gevorderden. In de eerste weken van het seizoen ligt de nadruk op techniek. Daarna is er meer aandacht voor uithoudingsvermogen en conditie met afwisselende trainingen, tochtjes in de polder en pistetraining. Regelmatig drinken we na afloop gezamenlijk koffie.

Ben jij nieuwsgierig en wil je het skeeleren bij ons uitproberen? In de periode maart tot augustus bieden wij proeflessen (aanmelding) en een lessenreeks (aanmelding) aan.
Of kies direct voor een lidmaatschap.

Beginnende skeeleraars

Bij de beginnersgroep werken we vooral aan de techniek. Dit doen we in de thema’s balans, afzet, houding, en later in het seizoen ook de bocht. Naarmate het seizoen vordert zal er meer aan conditie worden gedaan.
Je kunt in deze groep terecht als je net met skaten of skeeleren begint, en ook als je, na een tijd niet actief te zijn geweest, de draad weer op wilt pakken en de techniek-basis wilt verstevigen. Als de techniek en de snelheid voldoende opgebouwd zijn, dan kan je doorstromen naar de gevorderdengroep.

Lessenreeks

Wil je kennismaken met het skeeleren, verschillende remtechnieken leren, hoe stap je veilig een stoepje op en af, hoe houdt je je balans, hoe maak je vaart, lees dan meer over de lessenreeks en meld je aan!

Gevorderden

De trainingen worden uitgevoerd aan de hand van schema’s die de trainers opstellen. Bij de gevorderden groepen wordt gewerkt om je techniek, snelheid en conditie te verbeteren.

Volwassenenfonds

Het Volwassenenfonds is nieuw in de gemeente Oldebroek, het is zelfs de eerste gemeente in Gelderland met zo’n fonds. De principes zijn hetzelfde als bij het Jeugdfonds: er is weinig geld om aan sport of cultuur te doen en het fonds betaalt voor de inwoner uit Oldebroek de contributie of het lesgeld aan de aanbieder. Een professional die de situatie kent kan een aanvraag indienen. Ook vergoedt het fonds eventueel noodzakelijke kleding of materialen.