OPENING BUITENSPORT ACCOMMODATIE

Officiële opening

De officiële opening van de Buitensport Accommodatie Oldebroek vindt plaats op de nieuwe skeelerpiste. Rondom de piste heb je goed zicht op alle activiteiten. Natuurlijk zal Eduard Vinke, de onvermoeibare initiatiefnemer en realisator van de nieuwe accommodatie, jullie hartelijk welkom heten.

Voordat het buitensportaccommodatie logo onthuld zal worden, zal de dansgroep van Gymnastiekvereniging SOS Oldebroek een demonstratie verzorgen en de leden van skeelerclub Oldebroek de baan op komen. En daarna ……

Helikoptervluchten

We mogen het eindelijk melden: je kunt op vrijdag 30 augustus Oldebroek van bovenaf bekijken vanuit een helikopter!

Wil jij jezelf, je familie of je vrienden een unieke beleving geven? Dit is dé mogelijkheid. Heliflight komt op 30 augustus naar de buitensportaccommodatie Oldebroek toe om een onvergetelijke ervaring te verzorgen. Met één van de helikopters uit de Heliflight vloot wordt er vanaf de 400m-skeelerbaan vertrokken en weer geland, om je in 6 minuten de omgeving te laten zien en de ultieme adrenalinekick te laten ervaren.

Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar. Kosten per persoon € 45,00. Je vliegtijd is tussen 18:30 en 19:50 uur. Reserveer je ticket hier.

Spektakel op de piste

  • Vier teams van drie rijders, steeds één rijder per team in de baan, aflossing / relay, kortom SPEKTAKEL.
  • En leden van Skeelerclub Oldebroek in actie.

Feest

Na de officiële opening kun je rondlopen en genieten van een hapje en drankje. Wat dacht je van poffertjes of patat en een ijsje na? Of haal een drankje in de tent. Geniet ondertussen van de goochelaar en de springkussens. En vergeet vooral niet om een kijkje te nemen bij de activiteiten van Bootcamp Oldebroek, tennis Oldebroek of maak een wandeling over het beweegpad en voer daarbij de bijbehorende oefeningen uit!

Graag tot vrijdag! Buitensportaccommodatie Oldebroek

Programma opening buitensportaccommodatie
17.30 uur inloop
18.00 uur officiële opening
18.30 uur spektakel op de piste
helikoptervluchten
feestelijke deelZaterdag 31 augustus
10.30 uur Nationaal Pupillen Toernooi
16.30 uur Landelijk Baan Jeugd