Vrijwilliger van het jaar 2020

In een normaal jaar sluiten we als club het seizoen af met een vrijwilligersavond, waarbij diverse vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk. Dus bedachten we smoesje om de vrijwilliger van het jaar 2020 toch in het zonnetje te zetten.

Bestuursleden Theo Kwakkel (links) en Tonnie van Tongeren (rechts) nodigden Peter Rotman (midden) op dinsdagavond 17 november uit om te helpen bij een klusje. Niets vermoedend kwam Peter in zijn kluskleding naar de baan, waar hij uit handen van het bestuur de wissel plaquette en het applaus van de aanwezige jeugdleden ontving. Van harte gefeliciteerd met de titel Vrijwilliger van het Jaar!

Peter Rotman was ook dit jaar overdag veelvuldig op het terrein van de skeelerclub te vinden om allerlei reparaties en klusjes uit te voeren. In voorgaande jaren heeft hij vele uren gestoken in de aanleg van de piste. Tot enkele jaren terug skeelerde Peter wekelijks mee in de recreantengroep.