Vrijwilligersavond 2021: in het zonnetje

Vrijdagavond 5 november zijn tijdens de Vrijwilligersavond verschillende afscheidnemende vrijwilligers en de leden die een mooie prestatie op nationaal niveau behaald hebben in het zonnetje gezet.

Achterste rij van links naar rechts:
Hans van de Wetering – Nederlands Kampioen Inlineskaten masters 40+
Geertje van Riessen – vrijwilligster van het eerste uur, vanaf 1981. De laatste jaren was zij onder meer actief in de kantine bij wedstrijden en activiteiten. Geertje stopt met haar vrijwilligerstaken binnen de club.
Ewout Beijeman – Nederlands Kampioen Inlineskaten Junioren A marathon, diverse 2e plaatsen NK baan en weg
Hendrik Jan Vinke – verzorgde de betalingen van de club in de afgelopen jaren. Hij stopt met deze vrijwilligerstaken en werd deze avond ook uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar 2021.

Voorste rij van links naar rechts
(juf) Malissa Evink – De afgelopen 4 jaar stond Malissa als trainster voor groepje 2. Met veel plezier heeft zij training gegeven aan heel veel kinderen. Zij gaat voorrang geven aan haar opleiding, werk en haar huwelijk (komend voorjaar) voorbereiden.
Irma van den Brink – De afgelopen drie jaar was Irma verantwoordelijk was voor alle activiteiten op de club, van open dag, stroopwafelactie tot opening skeelerpiste.

Alle vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet in 2021 en wij wensen alle vertrekkende vrijwilligers veel gezondheid en alle goeds toe.