2e B&K wedstrijd verreden

Vrijdagavond 12 mei werd de 2e B&K metselwerken competitiewedstrijd verreden. Aan deze wedstrijd kunnen jeugdleden van onze eigen club en vanuit omringende clubs deelnemen. Dit is een laagdrempelige wedstrijd, waarin de deelnemers kennismaken met de skeelerwedstrijdsport.

Er stonden 49 deelnemers aan de start, verdeeld over meisjes en jongens en over verschillende leeftijdscategorieën.

Alle deelnemers namen deel aan drie verschillende wedstrijden. Drie heel verschillende wedstrijden: een wedstrijd alleen op tijd, een wedstrijd met z’n allen en een wedstrijd in groepjes. Een mooie kennismaking met de sport!

De volgende B&K metselwerkenwedstrijd is op 2 juni. Wil jij ook meedoen, dan kan! Je kunt je inschrijven kan via deze link. Deelname is gratis.

Daguitslag

Klassement