Clubkampioenschap 2023

Goedenavond clubgenoten,

Skeeleren is een sport vol met helden. En een held wordt je op verschillende manieren. Dit bereik je door inzet. Of door doorzettingsvermogen. Of doordat je er altijd bent. Of door de sportieve sfeer die je mee de baan op brengt. Of doordat je het snelste gaat.

Eigenlijk zijn jullie allemaal kampioenen, maar toch gaan we weer op zoek naar de clubkampioenen van 2023. Dit doen we zoals gewoonlijk in wedstrijdvorm.

Dinsdag 20 juni en donderdag 22 juni staat dit gepland voor alle jeugdleden. Er wordt van jullie verwacht dat je tussen 18.00 en 18.15 uur hebt aangemeld aan de inschrijftafel bij juf Alyne.

Vervolgens gaat de jury jullie namen in de juiste volgorde zetten en kunnen jullie zelf inlopen, de skeelers aandoen en gaan inrijden tot we van start kunnen gaan met een tijdrit. Op deze avond rijden we ook nog een tweede afstand.

Op donderdag 22 juni wordt de derde afstand verreden. Deze start om 18.30 uur. Na deze rit wordt er uitgerekend wie de clubkampioenen zijn van 2023 en worden jullie allemaal gehuldigd.

Zorg dat je beide avonden aanwezig bent. Want jouw deelname is het GOUD voor de club!!!