Finale B&K metselwerken competitie

Vrijdagavond zal de finalewedstrijd in de B&K metselwerken competitie worden verreden. Dit is de vijfde vrijdagavond dat de jeugdleden van de skeelerclub en de skeelerclubs uit de omgeving tegen elkaar kunnen strijden. Net als op de andere avonden worden er nu ook weer drie onderdelen verreden.

Voorlopig programma

18:45 uur   tijdrit op de 400m baan
19:10 uur   2e afstand  1- 4 rondes (voor een aantal categorieën eerst series)
19:40 uur   puntenkoers
Heb je je nog niet aangemeld en wil je meedoen, meld je dan aan via wijheruit.nl/b&k metselwerken competitie.

Deze avond zal er ook een verloting plaatsvinden (vergeet niet uw kleingeld mee te brengen hiervoor).

Na afloop van deze onderdelen zal het eindklassement worden opgemaakt. Hiervoor heeft het wedstrijdsecretariaat even tijd nodig. Daarna zullen de huldigingen plaatsvinden. Voor iedereen die vrijdagavond 8 september deelneemt is er na afloop een aandenken beschikbaar en de nummers 1, 2 en 3 uit elke categorie ontvangen een beker.