Morgen Stouwdamcompetitie

Zaterdag 16 september wordt de finalewedstrijd van de Stouwdam skeelercompetitie voor de jeugd tot en met 16 jaar verreden op de skeelerpiste in Oldebroek.
Naast de ruim tien vaste deelnemers vanuit Skeelerclub Oldebroek, zullen zaterdag nog eens ruim tien kinderen vanuit de club gaan deelnemen. Zij gaan voor het eerst op regionaal niveau deelnemen en zullen dan veel tegenstanders tegenkomen.

We mogen in Oldebroek namelijk bijna 150 kinderen verwelkomen. Van Nijeveen tot en met Barneveld en van Elburg tot Borne, uit deze grote regio komen deze skeeler enthousiaste kinderen naar de piste.

De wedstrijden starten om 9:30 uur. De verwachting is dat de wedstrijden rond 14:00 uur eindigen.
Alle deelnemers nemen deel aan drie onderdelen. Dat zijn een individuele tijdrit, een wedstrijd in line en een puntenkoers.
Gezien het grote aantal deelnemers worden er eerst series verreden bij het tweede onderdeel, de wedstrijd in line. Zes rijders tegelijkertijd in de baan. Op basis van de uitslag van de series worden er A-finales, B-finales, enzovoorts verreden. We verwachten dat deze finales tussen 12 en 13 uur verreden worden.

Kom jij (onze) rijders aanmoedigen!
Je bent van harte welkom, de toegang is gratis.