Stouwdamcompetitie Oldebroek

Afgelopen zaterdag 16 september was het tijd voor de laatste wedstrijd van de stouwdamcompetitie 2023!

Het beloofde een mooie dag te worden met veel deelnemers van onze eigen skeelerclub aan de start. Diona en Alyne hadden als verrassing een poster gemaakt, waar iedereen iets leuks op kon tekenen of schrijven. Het eindresultaat was prachtig!

Voor een aantal deelnemers was het best spannend om voor het eerst mee te doen aan de stouwdamwedstrijd. Gelukkig waren er zaterdag veel trainers aanwezig die konden helpen en zaten we gezellig met z’n allen bij elkaar in en rondom de tent. De dag begon voor iedereen met een tijdrit, pakjes van skeelerclub Oldebroek vlogen over de baan!

Na de tijdrit was het tijd voor een aantal rondjes in lijn, voor de groepen met veel deelnemers betekende dit dat er series gereden moesten worden. Na de finales en de groepen die gereden hadden zonder series, was het tijd voor de laatste afstand. Dit keer was het een langere afstand.

Na deze afstanden was het tijd voor de prijsuitreikingen, twee om precies te zijn, omdat er een daguitslag was en ook de prijzen van het algemeen klassement werden uitgereikt. In de daguitslag stonden Sari, Hadassa, Esmee, Renske en Twan op het podium.

Na het uitreiken van de prijzen was het tijd voor een feestje op de skeelerbaan! Samen met z’n allen patat met een snack eten!! Het was gezellig met jullie allemaal! Iedereen bedankt voor de deelname! Jullie mogen trots op jezelf zijn!!

Daguitslag Oldebroek W8

Eindklassement 2023

Foto’s Jannes Wolff