Open Dag 2024 Skeelerclub Oldebroek

Zaterdag 6 april werd de jaarlijkse Open Dag gehouden bij Skeelerclub Oldebroek aan de Stouwdamsweg in Oldebroek. Kinderen in de basisschoolleeftijd waren van harte welkom om kennis te komen maken met de skeelersport door middel van vier clinics.  

De dag zou twee weken geleden georganiseerd worden, maar werd verzet omdat het onweerde en er hagel was gevallen met tijdelijke temperaturen net boven het vriespunt. Hoe anders was deze zaterdag met temperaturen die opliepen tot boven de 20 graden. Iedereen genoot van het mooie weer en al snel werd er rondgereden in korte mouw.

De clinics werden onder andere verzorgd door oud-lid Pieter Beijeman, meester Thijs en meester Jordi. Zij hebben allen meerdere malen deelgenomen aan Nederlandse Kampioenschappen Inline-skaten. Kortom veel ervaring die zij overbrachten op de deelnemers. Deze trainers kregen ondersteuning van onze hulptrainers, jongens en meisjes uit de wedstrijdgroep of uit de 12+ groep van Skeelerclub Oldebroek. De deelnemers genoten van de uitleg en de oefeningen, die gingen over remmen, bochtjes, snelheid en er was een hindernissenparkoers waarbij onder andere moest worden geslalomd, gesprongen en ‘gedoken’.

Na de clinics werd er een groepsfoto gemaakt en ontvingen alle deelnemers een medaille. Ook is iedereen uitgenodigd om twee proeflessen te komen volgen bij Skeelerclub Oldebroek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Open-Dag-2024-foto-Edwin-1024x768.jpg

Interesse? Trainingen voor jeugd tot 12 jaar zijn op dinsdag 18:00 – 19:15 uur en/of donderdag 18:15 – 19:30 uur. Tijdens proeflessen kunnen skeelers, beschermers en helm worden geleend. Aanmelden voor de proeflessen kan via https://skeelercluboldebroek.nl/inschrijven/proefles/