Stouwdamcompetitie Heerde

Afgelopen zaterdag 18 mei stond alweer de tweede Stouwdamcompetitie van het seizoen op het programma. Dit keer in Heerde. Namens sc Oldebroek waren we met maar liefst 13 rijders vertegenwoordigd.

Bij de pupillen 2 meisjes stond Lilian aan de start. En zoals aan de uitslag te zien, is Lilian zowel op de sprint als op de lange afstand even goed. Zowel met de tijdrit als met de 1200m in lijn is ze 8e geworden.

Julia, Elin, Jasmijn, Kim en Eline hebben meegestreden bij de pupillen 1 meisjes. Allemaal hebben ze het super gedaan. Kim en Eline hebben hun beste uitslag gereden op de 400m. Julia, Elin en Jasmijn hebben het super gedaan met de afvalkoers. Samen in een treintje rijden en uiteindelijk ook nog als 2e, 3e en 4e finishen. Het klinkt misschien raar, maar met alle afstanden op de 2e plaats gefinisht, stond Julia met het dagklassement uiteindelijk op de hoogste trede en ging ze met de gouden medaille naar huis.

De kadetten meisjes, Nina, Mari-Jen, Eva-Lynn en Esther hebben het ook super gedaan. Met maar liefst 29 deelnemers aan de start, wist Nina op een 13e plaats te eindigen. Mar-Jen, Eva-Lynn en Esther reden dicht bij elkaar in en was het stuivertje wisselen over wie welke plek uiteindelijk zou pakken.

Yfke, Merel en Twan stonden bij de junioren aan de start. Er werd hard gereden, maar ze wisten zich goed staande te houden tussen het zware deelnemersveld.