Ouder-kind skeeleren

Speciaal voor alle ouders (onze trouwe fans) van de dinsdagen groepen 1 t/m 3 (en uit de andere groepen mag ook) wordt op dinsdag 11 juni om 18.15 – 19.15 uur op de skeelerbaan ouder-kind skeeleren georganiseerd.

Wat houdt het in: als (groot)ouder krijg je skeelertraining van de trainer en van je eigen kind, in de volgende onderdelen:

  • slalommen
  • eende- of olifantsoren (kip – ei – vos)
  • remmen
  • steppen L en R
  • uithoudingsproef

Het is de bedoeling dat je alle vijf onderdelen deze avond samen met jouw kind en de trainer gaat volgen. Na afloop staat er in de kantine een welverdiende kop koffie klaar en ranja voor de jongere deelnemers/trainers.

Ouder-kind skeeleren volgende week dinsdag 11 juni tijdens de training. Doen jullie mee? Lees verder in de pdf of in je mail Melden kan via de KNSB app. Heb je materiaal nodig? Skeelers, helm en/of beschermers (je draagt net zoals je kinderen bescherming) je geeft dat aan bij de aanmelding in de KNSB app.

Groetjes van de trainers: Regina, Diona

Meer informatie over KNSB app, zie je e-mail of de pdf in de whatsappgroep Skeelerclub Oldebroek.